VILL DU BLI MEDLEM HOS OSS?

I och med restriktionerna som finns gällande COVID-19 tar vi för tillfället inte emot nya medlemmar eller erbjuder nybörjarkurser. Vi vet tyvärr heller inte hur länge detta kommer att gälla.

MEN..

Därför kan du här nedan enkelt skicka in ditt intresse för att bli medlem hos oss. När restriktionerna lättar hör vi av oss till dig och meddelar att det nu finns plats för dig.
- Har du tidigare erfarenhet av CrossFit är du välkommen att bli medlem direkt när vi hör av oss.
- Har du ingen tidigare erfarenhet av CrossFit kommer vi istället erbjuda dig att gå en privat onramp (alternativt grupp-onramp om en sådan är planerad) för att sedan blir medlem.
 

Om du har några frågor som rör medlemskap, boxen, verksamheten eller annat som rör oss är du välkommen att skicka ett e-mail till info@vagnhallencrossfit.se

Genom att skicka detta förmulär till Vagnhallen CrossFit / Two Kings Performance AB accepterar jag att kunna bli kontaktad via e-post, brev och telefon gällande information om medlemskap och On-ramp kurser från Vagnhallen CrossFit. Jag ger mitt samtycke till att mina uppgifter lagras och behandlas i det bokningssystem som Vagnhallen CrossFit använder sig av för att kunna erbjuda den önskade tjänsten.

Anmälda