Formulär Onramp

Välkommen att boka din plats på Vagnhallen CrossFits Nybörjarkurs

Detta är för dig som är nybörjare inom CrossFit, skivstång, kettlebell, gymnastik och/eller träning i största allmänhet där inga förkunskaper krävs.

Vår onramp-kurs sträcker sig över två veckor. Under 4 obligatoriska tillfällen introducerar i dig till grunderna i CrossFit, så att du på ett tryggt och säkert sätt, senare ska kunna delta och utvecklas på våra ordinare klasser.
Varje tillfälle är ca 90 minuter som leds av två erfarna och välutbildade coacher, samt innehåller både teori och praktik.
Vi håller ner antalet deltagare per grupp så vi kan säkerställa hög kvalitet på inlärning.

Efter avslutad kurs ingår dessutom 2 gratis prova-på-pass som man bokar själv efter vårt ordinarie schema.

PRIS: 995:- *
 
------
 

APRIL / MAJ - ONRAMP  (SLUTSÅLD**)

Pass 1: Tisdag 30:e  april, 17.30-19.00

Pass 2: Torsdag 2:a  maj, 17.30-19.00

Pass 3: Tisdag 7:e maj, 17.30-19.00

Pass 4: Onsdag 8:e maj, 18.30-20.00

 
*Skulle man missa ett pass pga sjukdom eller liknande behöver detta tas igen via ett separat bokat PT-pass (900:-/timme)  för att kursen skall ses som avklarad. Detta är för att säkerställa kvaliteten så att fortsatt träning kan genomföras på bästa möjliga sätt.


** VI HAR FÖR NÄRVARANDE INGA FLER PLANERADE KURSER INNAN SOMMAREN.
MEN OM TILLRÄCKLIGT MÅNGA INTRESSEANMÄLNINGAR KOMMER IN, KÖR VI YTTERLIGARE EN KURS.
ÄR DU INTRESSERAD? FYLL I
FORMULÄRET HÄR

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Minderåriga kursdeltagare
Om den som ska gå en kurs är under 18 år måste en förälder eller förmyndare anmäla den underårige. Föräldern eller förmyndaren blir då avtalspart med oss och den underårige anges som den som deltar i kursen och nyttjar Vagnhallen CrossFits tjänster.
Ångerrätt enligt lagen om distansavtal
​I enlighet med distansavtalslagen har kursdeltagare ångerrätt vilken gäller i 14 dagar från dagen efter anmälning till kurs. Kursdeltagare kan ångra sitt köp genom att skicka ett meddelande om sitt beslut att frånträda avtalet genom e-post till info@vagnhallencrossfit.se alternativt brev till Vagnhallen CrossFit / Two Kings Performance AB, Banehagsliden 5, 414 51 Göteborg.
Kursdeltagare kan också skicka ett sådant meddelande genom att använda Konsumentverkets standardformulär som finns här: https://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett

Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala eventuell kursavgift som vi har mottagit från dig.
Om kursen har startat och du har deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå din ångerrätt.
Om du påbörjar kursen under ångerfristen accepterar du dock att du samtycker till att kursen påbörjas under ångerfristen, och att din ångerrätt anses vara förverkad som ett resultat av att du påbörjat kursen.
Om du på grund av sjukdom (som ska styrkas med intyg) eller avflyttning från orten måste avbryta kursen, betalar du för de kurstillfällen som hållits samt en administrationsavgift på 100 kr.

Betalarens/deltagarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Välj kurs

Är det något vi behöver veta innan kursens start?
- Skador?
- Sjukdomar?
- Annat?